fbpx

Lees wat andere mensen over ons schrijven

Uit een interview met Rick Hoomans:

“Esther leert ons om het zelf te doen. In negen maanden tijd heeft het programma van Q4All veel losgemaakt. De verstoringen zijn zichtbaar en binnen de organisatie is er brede interesse om zelf en met onze klanten te werken aan verbeteringen. We gaan lekker door en blijven het zichtbaar maken van de verbeteringen ondersteunen via actielijsten en een nieuwsbrief. Ook werken we een met een digitaal platform “De Q4All Excellerator”, ook wel de verbeter WIKI genoemd. Met deze tool brengen we structuur in het  continu verbeteren en zijn we in staat om samen aan ideeën te werken en deze tot resultaat te brengen. We zijn er volle bak mee bezig. Na de warehousemedewerkers volgen nu ook de collega´s van kantoor het programma. Esther heeft ons geactiveerd en gemotiveerd.”

Lees het volledige artikel.

Rick Hoomans

Accountmanager, Van der Helm Hudig

Rob Vermeer

Operations manager Benelux & IDC, Wilhelmsen Ships Service

“Esther is an Expert for implementing LEAN from concept to implementation in the Operation. She was well received by our Management and Employees and got a lot of support from both of them. This contributed to the successful implementation of LEAN in our company. Highly recommended!”

Jack Heijkans

Managing Director Benelux, Docdata fulfilment

“Esther is a very skilled consultant, trainer and coach in lean management . We have worked together at Wilhelmsen Ships Service to implement lean management (Value stream mapping and 5S) in a logistic environment. The results that we booked were very impressive due to the enthusiastic and skillfull guidance of Esther. Always keeping an eye on the results but never letting the human aspect out of her sight as well”.

Ramon Knulst

Distribution Manager The Netherlands, Wilhelmsen Ships Service

“Esther is betrokken en werkt gestructureerd. Door haar vakbekwaamheid ziet ze snel waar er nog kwaliteitsverbeteringen door te voeren zijn. Ook is ze zeer kritisch en durft ze keuzes voor te stellen aan elke laag in de organisatie. Het uitgangspunt bij haar keuzes is het verhogen van de kwaliteit en niet alleen maar omdat het moet volgens de normen (ISO 9001 en VCA**).”

Jacqueline van Zandwijk

Directielid , Jan Snel

Share This