fbpx
Over ons

Q4All staat voor Quality for All, meer kwaliteit voor iedereen.

Een win-win-win situatie voor klanten, medewerkers en de werkgever.

Wij geloven dat bevlogen medewerkers de sleutel tot succes zijn. Onze droom is een werkend Nederland van wereldklasse, waarbij medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en er sprake is van intrinsieke motivatie om kwaliteit en toegevoegde waarde te leveren op een effectieve en efficiënte manier. De vraag of dingen slimmer, sneller of beter kunnen staat elke dag centraal.

Wij begeleiden organisaties in het MKB op weg naar een organisatie van wereldklasse waarbij zowel klanten en medewerkers optreden als ambassadeurs van de organisatie.

Wij adviseren, coachen en geven trainingen in alle lagen van de organisatie. In onze aanpak gaan gaan wij uit van de lean filosofie. “Resultaten bereiken door anders te denken en te doen” is ons motto.

esther schuurmans

Mijn naam is Esther Schuurmans, oprichtster van Q4All.

Het is mijn passie om mensen op alle niveau’s in de organisatie, van directie tot werkvloer, te coachen en te begeleiden bij de kansen en uitdagingen naar excellente dienstverlening, zowel inhoudelijk als op gedrag. Als consultant, trainer en coach heb ik  20 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van organisaties op het gebied van kwaliteitsmanagement en lean.  Mijn ervaring is dat het belangrijkste hierbij steeds de mensen in de organisatie zijn. Zij zijn de kracht van de organisatie.  Mijn kracht is het verbinden van management en medewerkers en het in beweging krijgen van teams zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.

Q4All werkt samen met een aantal professionals.

Caroline van der Plas

Caroline ontmoet je bij de Quality for All Experience en bij diverse workshops en presentaties. Caroline is medeauteur van het boek “lean in de logistiek”. Meer informatie over het boek is te vinden op www.leanindelogistiek.nl

Caroline wil zoveel mogelijk mensen inspireren om met lean aan de slag te gaan. Caroline is zeer ervaren in het bouwen en ontwikkelen van teams en heeft een passie voor kwaliteit en continu verbeteren. Kenmerken die Caroline typeren als persoon zijn haar enthousiasme, daadkracht en analytische vaardigheden.

Astrid Marres

Astrid ontmoet je bij de Green Belt training en bij het continu verbeterprogramma.

Ze is een veelzijdig, enthousiasmerend en resultaatgericht persoon. In haar opdrachten is ze scherp in haar analyses, zoekt ze het contact en creëert ze draagvlak. Hierbij maakt ze optimaal gebruik van de expertise van alle betrokkenen. Zij helpt om de ideeën hiervoor boven water te krijgen, te structureren en om te zetten in concrete resultaten.

Ronald Aalbersberg

Ronald ontmoet je bij onze trajecten in de zorg en de Green Belt in Lean.

Ronald is zeer gemotiveerd om teams verder te helpen in hun lean traject, zowel met praktische ondersteuning als coaching. Hij is ervan overtuigd dat er in de zorg nog veel te doen is en de lean filosofie daar enorm bij kan helpen. Ronald is een zeer gedreven trainer en heeft veel praktijkvoorbeelden. Hij ziet een duidelijke link tussen lean en sport en vertaalt dat in de trainingen.

Bijdrage

Q4All ondersteunt verschillende goede doelen.

Wij helpen je graag verder

Wil je nu al een eerste stap zetten? Download dan meteen mijn e-book Excellente dienstverlening door lean denken en werken. Vul je naam en emailadres in het formulier onderaan de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd om je aan te melden voor de Quickscan of contact met ons op te nemen als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Share This